Jouw eBOOK is naar je onderweg in je mailbox
Ik wens je veel leesplezier.
(check ook even je spambox)

WACHT nog even!  ik heb iets voor je ;)


Als je dit ebook hebt gelezen, 

is de volgende stap om te gaan onderzoeken 

wat jou tegenhoudt om blijvend te kunnen veranderen en waarom je blijft hangen in dramaverhalen. Ook is het belangrijk om een nieuw verhaal te leren vertellen, zodat je daadwerkelijk een ander leven kunt creëren. Dat gaat alleen niet zomaar.

Daarom heb ik deze mooie masterclass 'New Storytelling' voor jou!  

Wat heb je nodig om jouw leven echt te veranderen?

Cursisten zijn superblij met deze masterclass! Omdat het hen inzicht heeft gegeven in hoe de mechanismen in hun brein ervoor zorgen dat ze vast blijven zitten in oude patronen. 


OP ZOEK NAAR DE KERN

In het bijbehorende werkboek kun je zelf aan de slag om die oude patronen te ontdekken. Hoe fijn is dat!

Dat geeft namelijk enorm veel inzicht in de manier waarop je jouw levensverhaal vertelt en wat je zou kunnen veranderen om nu echt 

 een leven te kunnen creëren dat helemaal bij jou past.

Omdat ik heel graag wil dat zoveel mogelijk mensen deze stap naar een diepe verbinding met hun authentieke manier van leven kunnen zetten, bied ik je deze masterclass aan als introductie met ruim 10 euro korting.

Als je de masterclass nu bestelt, betaal je maar 

17 euro in plaats van 27,95

alleen op deze pagina, sluit hem dus niet :)

Download hier jouw MASTERCLASS..

 

LET OP!
Na betalen moet je even wachten en dan doorklikken op 
de groene knop: "naar Judith Groeneveld".
Je komt dan vanzelf op de downloadpagina uit.
Succes!


Over Judith

Na een zwaar ongeluk waarbij ik een hoofdletsel opliep, ben ik mij gaan verdiepen in de werking van het brein. De fascinerende werking van onze biologische en psychologische processen hebben me toen zo gegrepen dat ik het ook ben gaan studeren. Het gaf stevige handvatten aan mijn kennis en ervaring op het gebied van soulfulness en New Storytelling. Mijn werk als trainer en auteur heeft zich hierdoor verdiept en me ondersteund in mijn eigen weg naar een blijvende verandering. 

Ik ben nu 10 weken bezig met de eerste module en ik voel hoe ik door met de wekelijkse inzichten en  opdrachten bezig te zijn in een positieve mindset begin te komen en als ik er even weg van raak kom ik er makkelijker bij terug. De lessen zijn helder beschreven en voelen heel kloppend en doorleefd. Het contact met Judith voelt als een aanwezige, steunende moederlijke energie die haar licht laat schijnen zodat ik gemakkelijker mijn eigen pad kan lopen. Een pad van hoe ik vanuit gemis naar vervulling kan komen, door contact met de verlangens van mijn ziel. De oefeningen zijn fijn om te doen en zorgen voor een liefdevolle aandacht voor mezelf.

Louise Devue (cursist)


Eindelijk  klaar met al die drama verhalen

Download hier jouw MASTERCLASS..

NU VOOR MAAR 17 EURO ex BTW

LET OP!
Na betalen moet je even wachten en dan doorklikken op
de groene knop: "naar Judith Groeneveld".
Je komt dan vanzelf op de downloadpagina uit.
Succes!

>